Blog

A legszebb babák kislányok számára

2021.05.29 11:59
A legszebb babák kislányok számára

Melyik kislány ne vágyna egy csodálatos és egyedi babára, amellyel bármikor kikapcsolódhat? A kiváló minőségű Dolls World babák remek ajándék lehet a számukra, amelyeket akár nyaralásra is magukkal vihetnek. De vajon melyek a legszebb darabok? Ebből a cikkből minden kiderül!

Dolls World babák

A kiváló minőségű termékeket kislányoknak találták ki, akik szeretnek időt tölteni a játékok társaságában. A darabok között találhatunk síró, nevető, altatható, de még éneklő gyártmányokat is egyaránt. A beszélő fajták ráadásul magyarul mondanak mondókákat, amelyek segítségünkre lehetnek, hogy ezeket a lurkók is könnyen megjegyezhessék.

Fésülhető baba

A Dolls World babák között találhatunk fésülhető kivitelt is. A Charlotte nevet viselő játékot a gyerekek akár ki is sminkelhetik, amely mellett készíthetnek nekik új frizurát is. A szőke tincseit rengeteg módon meg lehet igazítani, így biztosan remek kikapcsolódást nyújt majd a számukra. Összefoghatják egy copfba, kiegyenesíthetik a hajukat, de akár be is fonhatják azt. A készletben található hajgumi és hajkefe is, amely segít a fodrászkodásban. A babát műanyagból gyártották, végtagjai pedig mozgathatóak.

Alvó baba

Az Isabella névre keresztelt terméket bármelyik gyermek könnyedén magával viheti. A mózeskosárban hordható baba puha műanyagból készült, amely imád naphosszat pihenni. Amint hanyatt fektetik, azonnal lehunyja a szemeit és mély álomba szenderül. A hordozót ülésként is lehet használni, a kosár pedig igazán csajos, hiszen színes rózsaszín szövettel van kidíszítve.

Itatható és pisilő baba

A hatalmas kínálatban ma már itatható és pisilő funkcióval ellátott játékokat is találhatunk. A Baby Tinkles márka szettje egy 38 cm-es terméket, illetve több kiegészítőt is tartalmaz. Minden benne van, ami etetéshez, pisiléshez és persze itatáshoz szükséges. A baba tud aludni is, ehhez még a szemét is becsukja. Amennyiben a gyermek a készletben lévő cumisüvegből itatja, még bilire is ül, majd pisilni kezd. A csomagban találhatunk továbbá ennivalót és pelenkát is, ha kicserélnénk azt.

Orvosi játék szett

A Dolly Doctor egy orvosi játékszett, amelyben egy közel fél méteres baba található. A részletes kidolgozást kapott puha testű termék ideális játszótárs lehet egy orvosos szerepjáték során. A készletben találhatunk sztetoszkópot, orvossági dobozt, lázmérőt, névtáblát, injekciós fecskendőt, de még szemcseppentőt is. Nem is kell ennél több egy remek kikapcsolódáshoz!

Összegezve

Reméljük tehát, hogy sikerült pár ötletet adnunk a következő ajándékvásárláshoz. A webáruházunkból beszerezhető Dolls World babák között ugyanis biztosan találhatsz pisilni tudó, beszélő, mondókákat mesélő, de még orvosos szettben kapható játékokat is egyaránt. Mindegy, hogy melyiket választod, a gyermeked biztosan örülni fog a meglepetésnek!