Blog

Bing nyuszi plüss

2021.09.19 22:28
Bing nyuszi plüss

Szeretnél többet tudni a Bing nyuszi plüssökről? Ebben a blogcikkben összegyüjtöttük a webáruházban kapható plüssökről az információkat, hogy könnyebben eldöntsd, hogy melyik a legideálisabb neked!

Webáruházunkban többféle méretű Bing nyuszi plüss kapható.

Bing nyuszi egy fekete kisnyúl, aki a barátaival ésnevelőjável él együtt, akikkel számtalan kalandba keveredik. Nézd meg a Bing nyuszi meséket a Youtube csatornáján magyarul.

Mivel a Bing nyuszi nagyon népszerű mesefilm, ezért többféle játék is készült belőle, amelyek kaphatóak a webáruházunkban. Ezek a játékok lehetnek többféle méretű puzzle, műanyag figura és természetesen különböző méretű és kivitelű plüssök.

Lássuk, hogy mely szereplőről készültek plüssfigurák a meséből

Van Flop, aki Bing nyuszi nevelője, és kapható belőle egy kb. 25cm-es puha plüssjáték

Pando, aki egy pandamaci, ugyanolyan óvodás mint Bing, ő 25 cm-es plüssfiguraként vásárolható meg. A puha plüss pandamaci sárga nadrágban várja, hogy magadhoz öleld.

Coco, egy fehér nyuszilány, lila ruhában kapható. A nagy füleivel együtt, kb 25 cm magas. Az élethű plüssjáték puha, kellemes tapintású anyagból készült.

A mese főszereplője Bing, aki egy szokatlan szinű - fekete - nyuszi . Piros kockás kantáros nadrágja van, és hosszú, igazi nyuszi füle.

Többfele méretben érhető el a Bing nyuszi plüss

  • Klaszikus Bing kb 20 cm magas plüssjáték, ami minden gyerekszobában jól mutat
  • Magyarul beszélő Bing plüss. Ha megnyomod a hasán a gombot, akkor 15 különböző mokás hangot ad ki.  
  • A legnagyobb plüss figura a Bing nyuszi családból az öllelhető plüss. Ez a Bing nyuszi kb 50 cm magas plüssfigura, amely ideális alváshoz és napközbeni játszáshoz ugyanúgy.

A plüssök anyaga, varrása ls kivitele miatt biztonságosak, akár csecsemőknek is odaadhatod.

Látogassd meg a webáruházban a Bing nyuszi játékokat és válaszd ki a kedvenced. 

Bing nyuszi plüss