Bing nyuszi játékok

A Bing nyuszi játékok a youtube mesecsatornán sugárzott rajfilmsorozat mesehősei alapján készültek. A mese főhőse Bing, a fekete kis nyuszi és az ő legjobb barátja Flop, a szülőt megszemélyesítő jóbarát. Bing egy okos, vicces és állandóan kíváncsi kis óvodás, aki barátaival: Sula-val, Coco-val, Pando-val, Charlie-val és Coco-val múlatja mindennapjait.

Sorrend:
Sorrend:

Bing nyuszi óvodáskorú és pontosan úgy is viselkedik. Nagyon kiváncsi, minden érdekli, szívesen próbál segíteni a nagyobbaknak. Barátai különböző állatok, akikkel együtt fedezi fel a világot. Együtt játszanak, sportolnak, kirándulnak, kertészkednek. Pando a pandamackó, Sula az elefánt, Coco a fehér nyuszilány

Bing nyuszi játékok

A Bing nyuszi játékok közül a puha baby plüssök és az óriási puzzlek a legnépszerűbbek.

Bing plüss figurákból többféle létezik. Méretben 50 cm-es a legnagyobb, de találhatsz emellett kisebb Bing nyuszi beszélő plüsst is.

Ha Bing puzzle szerepel a kivánságlistád, akkor ajánlunk Bing nyuszi baby puzzlet, amelyben több kép is szerepel a dobozban, melyeken Bing figura látható a barátaival. Vannak olyan gyártók, akik inkább a nagyobb méretű Bing nyuszi puzzlet képzelik el a gyerekeknek, ezért gyártani és nálunk rendelhető padlóra rakható nagyméretű képkirakó is.