Blog

Legjobb Brainbox témák!

2021.09.08 09:18
Legjobb Brainbox témák!

Tudod ki Ben? Ő a Brainbox kvízjátékok kabala figurája. Ha érdekelnek a különböző Brainbox játékok, akkor ebben a cikkben sokat megtudhatsz róluk. Számtalan különböző témájú Brainbox játék kapható, és ez a leírás segít kiválasztani a legjobbat a számodra!

Miről is szól a Brainbox társasjáték

Igazából a kérdés nem teljesen tökéletes. Ez egy olyan kérdezz-felelek társasjáték család, amit lehet egyedül de társaságban is játszani. A két játékmód különböző, de nincsen szükség más eszköre, csak ami a dobozban található.

A Brainbox játékok iodeálisak utazáshoz, hiszen a dobozok kb. 12*12*12 cm kockák, és ebben belefér az összes eszköz, beleértve a homokórát, és a kártyákat is. Lehet vele játszani autóban, vonaton, repülőn, tengerparton, szállodában, hiszen könnyen magunkkal lehet vinni. Ráadásul a kisebbeknek még egy feleekkora dobozba is elférnek a kérdések.

Milyen Brainbox témák vannak? 

A Brainbox játékok több korosztálynak is szólnak. Mivel nagyon sok témából készült társas, ezért mindenki megtalálhatja a számára érdekes területet.

Kisebbeknek , az óvodáskorú 3-6 éves gyerekeknek olyan ismeretek kerülnek elő, amivel ők most találkoznak elöszőr. Ilyen lehet az Első számok, Első színek, Első betűk, Első képek.

Brainbox első betűk

Ahogyan növekednek és egyre nagyobb a tudásuk, úgy felmerülhet az Ellentétek, Környezetismeret vagy a Matematikai kérdések is. 

Brainbox Matematika kicsiknek

Tapasztalatunk alapján a Dinók sohasem mennek ki a divatból, ezért kapható ilyen témájú Brainbox játék is

Brainbox Dinoszauruszok társasjáték

Az óvodások szeretik a rajzfilmeket is, és emiatt Peppa malac és Bogyó és Babóca kérdéssor is szerepel a gyártó kinálatában.

Brainbox Bogyó és Babóca játék

Melyek a 2021-es újdonságok? 

A nagyon sok már létező játék közé 2021-ben a Harry Potter Brainbox játékok érkeznek be. Ebben a játékban a mesekönyv és a filmsorozat szereplőiről lehet szinte mindent megtudni. Érdekes csaták várhatóak a játékosok között, hiszen a több genaráció is felnőtt ezeken a meséken, de bízunk benne, hogy ennek ellenére újdonságok is felmerülnek. 

Brainbox Harry Potter