Blog

Játékötletek húsvétra

2022.03.05 12:18
Játékötletek húsvétra

Már készülsz a Húsvétra? Szeretnél valamilyen ajándékot választani a szeretteidnek? Ebben a cikkben összegyüjöttük, hopgy milyen ajándékoknak fognak örülni biztosan azok, akiknek szánod! 

A Húsvét elsősorban egy keresztény ünnep, de egyben a tavasz kezdete is. A liturgikus ünnepen túl a családokben egy újabb alkalom, hogy megajándékozzák a gyerekeket.  

Lássuk, hogy milyen ajándékötletek vannak a mesesajandekok.u játékwebáruházban!

1, Mivel az időjárás egyre jobb, egyre melegebbek a napopk, sokan töltenek időt a szabadban. Fontos, hogy a gyerekek is kinn legyenek, és a téli bezárkozás után több D-vitaminho jussanak a napfényből. Hogy ne unatkozzanak, ezért fontos a mozgás is, egyre többet érdemes kinn lenni a természetben.

Válassz futóbiciklit, amivel megtanulhatják az egyensúlyozást és jó belépő a jövőbeli kerékpározáshoz. A jó tanulóbicikli kormánymagassága és ülésmagassága változtatható, a gyerek magassága és növekedéshez igazitható. Alacsony a tömege, hogy könnyen lehessen cipelni a szülöknek, ha elfáradnak a csöppség. Számtalan színből és formából lehet kiválasztani azt, ami a legjobban tetszik a gyereknek.

Futobicikli

A lányok inkább a rózsaszínt választják, míg a fiúk a kék, és zöld árnyalatokat. Választhatsz unisex szint is, így akár két különböző nemű gyermeked is használhatja majd.

Ha nem a száguldás a fontos, hanem a nyugalom, akkor nézzd meg, a hinta választékot. A fészekhinta ideális mindenkorban megfelel, és a mérettől függően akár többszemélyes játék.

Fészekinta

Nálunk többféle méret és szin kapható, amiből ki tudod választani a legmegfelelőbbet. A finták nem csak kertben, hanem lakásban is használhatóak, csak elegendő terület kell hozzá. A hintázást a kicsik nagyon szeretik, és könnyen el tudnak aludni közben.

2, a Nyuszi a húsvét egyik jelképe. Nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy él nyulat vásároljanak és tartsanak, ezért nekik nyuszis játékokat javaslunk. Melyek ezek? Ismered a Kockásfülű nyulat? És a Bing nyuszikat. Nálunk, mindkét rajzfilmkarakter kapható, csak válaszd ki, hogy melyik tetszik inkább. A Kockásfülű nyúl egy igazi retro termék, míg a Bing nyuszi, egy sokkal modernebb kor szülötte. Mindkettő ideális ajándék az ovodás korosztálynak.

 Kockásfülű nyúl vagy Bing nyuszi

3, Gondoljunk a nagyobbakra is. A felnőtt puzzlek, olyan képkirakók, amelyek nagyobb gyerekeknek vagy felnőteknek szólnak. A puzzlek darabszáma magas, 500-tól akár 20.000 darabig terjedhet, és a kirakható képek témája is megfelelő a nagyobbaknak. 

Speciális változat a 3d puzzle, ahol nem csak síkban, hanem a térben is lehet építkezni és nagyobb tárgyakat vagy épületeket készíteni. Másik kedvencünk a formapuzzle, ahol a képek széle nem egyenes, hanem a kép körvonalát követi.