Blog

Legjobb felnőtt puzzle játékok

2021.05.02 18:17
Legjobb felnőtt puzzle játékok

Ki ne akarna játszani egy társassal, esetleg kirakóval? Nemcsak a gyerekek szeretnek időt tölteni a különböző logikai apróságokkal. A legjobb felnőtt puzzle lehetőleg minél több elemből áll, amely képes az egész családot összegyűjteni és órákra lefoglalni. De vajon melyek ezek? Ebből a cikkből minden kiderül!

Legjobb felnőtt puzzle

Webáruházunkban számos felnőttjáték közül választhatod ki a megfelelő darabot. Legyen szó kirakósról, mintás puzzleról, a kínálatunk hatalmas. A legjobb felnőtt puzzlek között ott van a Macskatalálkozó, néhány Ravensburger változat és a Mona Lisa festményt ábrázoló verzió. Ne feledkezzünk meg a speciális formájú puzzleról sem, amely a portugál hangulatot áraszt magából.

Macskatalálkozó

A Macskatalálkozó egy 1000 darabos változat, amely egy szuper macskás kirakó. A Trefl gyártmányán számos csodálatos cirmos cica található meg. Az elemek helyére rakása igazi kihívása a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A puzzle 19 éves kortól egészen 99 éves korig ajánlott játék, amelyet 1-2 nap alatt házhoz is szállítunk.

Ravensburger puzzlek

A Ravensburger egy ismert gyártó a puzzlek világában. A Párizsi este változatuk egy 500 darabos kirakó, amely egy csodálatos képet formál a francia fővárosról. A játék egy rendkívül izgalmas kikapcsolódást nyújt az egész család számára. Ebbe már akár a tinédzsereket is bevonhatjuk, hiszen nagyobb elemeket tartalmaz, mint egy több ezer darabos változat.

A Hong Kong repülővel elnevezésű verzió viszont sokkal nagyobb fejtörést okozhat a maga 1500 elemes dobozával. A gyönyörű kép a zsúfolt ázsiai nagyvárost mutatja be, amelynek kirakása komoly szellemi kihívást jelent. Fiúknak és lányoknak egyaránt remek meglepetés lehet ez a Ravensburger puzzle.

Színes és vidám kirakók

Amennyiben egy aranyos puzzlet keresünk, válasszuk bátran például a fánkos kivitelt. Az 500 darabos játék kötelező termékek édességimádó felnőtteknek, hiszen mire kirakjuk, biztosan megéhezünk. Kell ennél több?

Mona Lisa mosolya

Ha jobban szeretjük a kultúrát, a művészetet és a festészetet, akkor jó választás lehet a Mona Lisa 500 darabos doboza. A Da Vinci festményét megformáló puzzle egy igazi klasszikus, amelynek kirakása nem könnyű, de nem is lehetetlen. Kiválóan alkalmas tinédzserek, de felnőttek számára egyaránt.

Összegezve: Amennyiben csodálatos és egyedi puzzlekat keresel, válogass bátran a legszebb kirakóink között. A legjobb felnőtt puzzle több száz, esetleg ezer darabból is állhat, hiszen így nyújthat tökéletes élményt. A legtöbb változat esetén az egész családot bevonhatjuk, legyen szó Da Vinci, Mona Lisa mosolyáról, a Hong Kongot ábrázoló játékról, esetleg a Macskatalálkozó nevet viselő Trefl gyártmányról. Mindegyik igazi kihívást jelent a felnőttek és a gyermekek számára egyaránt.