Blog

Milyen medencét válasszunk otthonra?

2021.05.28 11:55
Milyen medencét válasszunk otthonra?

Itt a nyár, így ideje körbe nézni, hogy milyen kerti medencék közül válogathatunk. A szezon egyik kedvenc kikapcsolódási lehetősége a napozás mellett a fürdőzés. Ehhez azonban szükség van egy kinti darabra, amelybe bármikor belecsobbanhatunk. De vajon milyen érdemes beszerezni? Ebből a cikkből minden kiderül!

Kerti medencék

Hiába a nyár, nincs lehetőség minden egyes alkalommal vízpartra menni. Éppen erre jó egy kinti medence, amelybe bármikor elmerülhetünk. Az élményfürdők mellett ez is remek lehetőséget ad, hogy lehűsítsük magunkat a hatalmas hőségben. A kerti medencék többféle méretben és kivitelben beszerezhetőek, amelyek nagyszerű kikapcsolódást nyújthatnak a forró hónapokban.

Kréta vízforgató medence

A nálunk is megvásárolható Kréta vízforgatós változat egy két és fél méter széles, 66 cm magas darab, amelybe bármikor belecsobbanhat az egész család. A nagyobb méretű kényelmes változatot könnyen fel lehet állítani a kertben. Ahogy töltjük fel vízzel, úgy az oldalfalai is elkezdenek megemelkedni. A gyártmány egy erős, három rétegű PVC anyagból készült, amelyhez vízforgató készüléket is kapunk. Ez a gépezet tisztítja majd meg a medencében lévő vizet. A forgató képes óránként 1249 liter vizet is megszűrni. Viszonyításként a termék űrtartalma 2300 liter. Amennyiben megtetszene ez a változat, akár 1-2 nap alatt is házhoz visszük, így már a hétvégén hűsölhet az egész család!

Maui medence készlet

A felfrissüléshez kiváló Maui medence készletben egy több mint három és fél méter széles, 76 cm magas gyártmányt találhatunk. Ebben a kicsik és a nagyok egyaránt kényelmesen elférnek, akár egyszerre is! A medencét erős acélrudakkal erősítették meg, míg a falakat fémszálakkal átszőtt többrétegű PVC-ből gyártották le. A terméket a kerti tömlőről lehet feltölteni, a csomag ráadásul vízforgatót is tartalmaz, így a tisztítással szinte nem is kell foglalkoznunk. A medence űrtartalma közel 6500 liter, amely az előzőhöz képest közel háromszor akkora.

Merevfalú családi medence

A téglalap alakú, 300x200x66 cm-es darab egy hatalmas családi medence, amelybe még a szomszédok is csatlakozhatnak. Ebben bármikor hűsölhetünk, hiszen a Bestway gyártmánya igenerős anyagból készült, amely akár évekig is kitarthat. Próbáld ki te is még ma!

Összegezve

Itt a nyár, amikoris egyre többször gondolunk egy hűsítő csobbanásra Azonban sajnos nem mindig van lehetőség meglátogatni a Balatont, esetleg a közeli élményfürdőt. Ekkor jönnek jól a kerti medencék, amelyeknek a kínálata hatalmas. Választhatsz merevfalú családi kivitelt, vízforgatós Mauti változatot, de akár Kréta gyártmányt is. Mindegyik különbözik egy kicsit a másiktól, így reméljük, hogy ebben a cikkben segítettünk döntésre jutni, melyik is szerezd be idén nyárra!