Baby Born baba és kiegészítők

A kislányok egyik kedvence a játékbabák és a hozzájuk tartozó kiegészítők, pl. játék pelenka, babakád játékbabáknak, babakocsi, babaruha és egyéb hasznos tartozék. A Baby Born baba és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítőket az egyik legnagyobb múltu játékgyár, a Zapf kiváló minőségű játékai. A babák egy része többfunkciós, tudnak sirni, enni-inni, és akár pisilni is. 

Sorrend:
Sorrend:

Baby born baba

Szinte ugyanúgy kell velük bánni mint a valódi csecsemőkkel, így a kislányokban korán kialakulnak a felelősségvállalási és a gondoskodási képességek.  Kislányok kedvenc játéka a játék babák. A termékek között a számtalan Baby Born baba található

Baby Born kiegészítők

A valódi babákhoz kiegészítők is járnak! A Baby Born babákhoz méretben és kialakításban kapcsolódó kiegészítők ruhák, pelenka, és étel is megtalálható. A játék itán az esti alvás előtt kötelező a fürdés, ehhez babakádak, zuhanyzók kaphatóak törölközővel.

Baby born babakocsi

A Baby born babádat elviheted sétálni, ehhez ideálisak különböző Baby born babakocsik. Vannak sport babakocsik, de igazi luxust kivitelű fekvő babakocsik is.

Interaktív Baby Born babák

A Baby Born fejlesztették ki az interaktív, több funkciós babákat, így a Baby born lány baba, és a  Baby born fiú baba változatban, sőt már újabban Baby Born tesvér változatban is.