Kuflik plüss

A Kuflik plüss játékok Dániel András mesekönyveiből, és az abból és forgatott mozifilmek alapján készültek. Az eredeti mesefigurákat is az író találta ki, ő is rajzolta és részt vett a a filmek forgatókönyveinek írásában is. Ennek köszönhető, hogy ezek a Kufli plüss játékok pont úgy néznek ki mint a mesékben.

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A Kuflik plüss mesefigurákkal el lehet játszani a mesekönyv történeteit, hiszen mind a hét szereplő kapható ilyen formában is.

Tudod, kik ők? 

A Kuflik nagyon furcsák! Nem is kifli. Nem is kukac. Nem is bab, de nem is kavics. Kufli. Egy kufli sok mindenre hasonlít, és semmire sem. Pattog, mint egy gumilabda, pedig nem is az. Színes, mint egy nyalóka, pedig nem ehető. Van kicsi, van nagy. Van kövér és van sovány. Jönnek-mennek, sosem tudni, honnan hova...

Zödön Kufli plüss 33 cm a legzöldebb és nagyon szeret enni, főleg a vadsóskát. Hogy mitől lett ennyire zöld, azt nem tudjuk. Mindenevő, ezért is lesz a gyerekek kedvence. Sapkás alakját, borostás arcát messzíról fel lehet ismerni.

Hilda Kufli plüss 33 cm a leglilább. Igazán nőies, hiszen szeretz a virágokat és gondozza is őket a kertben. Divatosan öltözködik, nagyon rendet tart maga körül. Haja és a sminkje is tökéletes, bármi történik körülötte.

Bélabá kufli plüss 27 cm a a legöregebb és a lebarnább. Ő az aki annyira tapasztalt, hogy mindenről eszébe jut valamim régi emlék. Nagyon hasonlít más mesebeli nagyapóra, hiszen neki is van kalap a fején és botja, amire tud támaszkodni.

Fityirc Kufli plüss 27cm az Egy kupac kufli mesesorozat főszereplőinek a legszürkébbike. Nem kérdés, hogy azonnal nagy kedvenc lesz. A plüssel a gyerekek bábozhatnak, szerepjátékot játszhatnak vagy dédelgethetik. Ideális lehet alváshoz is.

Pofánka Kufli plüss 19cm az Egy kupac kufli mesesorozat főszereplőinek a legpirosabbika. Ő a bevállalós és életvidám kis kufli, aki időnként azért duzzogni is tud. De azt is nagyon kedvesen teszi. És ha van szó, amelyik a legjobban illik rá, az bizony a cuki. Pedig jól tudjuk, hogy a kuflik világában nincs cukizás. 

Titusz Kufli plüss 27cm az Egy kupac kufli mesesorozat főszereplőinek a legsárgábbikja. Mindig tele van jobbnál jobb ötletekkel, és véghez is viszi azokat. Ja, és nagyon izmos. Ezt ugyan most nem látszik, de ha megnézed a kufli-meséket, rögtön látni fogod. 

Valér Kufli plüss 19cm az Egy kupac kufli mesesorozat főszereplőinek a legkékebbje. Ő eazigazán tettrekész kufli. Ha veled van, hogy neked is kedved támad a legmerészebb kalandokhoz. Valérral a bátorság lesz veled.

Mind a 7 Kuflik kupacon

Kufli plüss játékok a mesefilmsorozat alapján készültek és megszólalásig hasonlítanak rájuk. Ezek a Kuflik plüssfigurák nagyon cukik, nagyon puhák, ölelni valük. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti a Kuflik mesekönyveket és mozifilmeket. 

Ha belebolondultál a Kuflik világába, és még több Kufli játékot szeretnél, nézz körül itt is 

Ezenkivül minden Kufli ideális ajándék minden korosztálynak.